Termeni si conditii

Site-ul habitatserv.ro, denumit in continuare “habitatserv.ro”, este detinut si administrat de societatea HabitatServ Solutions SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 36375052, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10233/2016 si cu sediul in Strada Ivan Anghelache nr. 1, bl M29, parter, Sector 5, Bucuresti, Romania. Tel.: 0371 521 909. E-mail: office@habitatserv.ro.
Navigarea pe site-ul habitatserv.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos.
Habitatserv.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

1. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului habitatserv.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea HabitatServ Solutions SRL. si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul HabitatServ Solutions SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste.
Utilizarea pe habitatserv.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. habitatserv.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

2. Exonerarea de raspundere

HabitatServ Solutions SRL. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la habitatserv.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, habitatserv.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. HabitatServ Solutions SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
HabitatServ Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul habitatserv.ro, acestea fiind puse la dispozitia HabitatServ Solutions SRL de catre furnizori.
Informatiile incluse pe habitatserv.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care le consideram de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, va rugam sa ne aduceti acest fapt la cunostinta la adresa office@habitatserv.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar habitatserv.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
Administratorii site-ului si/sau persoanele/departamentele carora le sunt adresate E-mail-uri sau scrisori, desi isi rezerva acest drept, nu au obligatia de a pastra o evidenta a lor, avand deplina libertate in luarea deciziilor privind gestionarea acestora.

3. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului habitatserv.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu habitatserv.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. habitatserv.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda habitatserv.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.


Call Now Button
Solicită programare