Montaj centrala termica

Instalare si racordare centrala termica

 

Suna acum pentru programare!

Ne gasesti la numerele acestea de telefon, de luni pana vineri, intre 8:30 si 18:00.

 

Ce operatiuni sunt incluse in serviciul de instalare / montaj centrala termica?

 1. Demontarea centralei termice existente.
 2. Fixarea centralei noi pe perete.
 3. Montarea kit-ului de evacuare gaze arse. Gaurirea peretelui pentru kit-ul de evacuare gaze arse (in cazul in care se monteaza o centrala termica pentru prima data) este gratuita pentru pereti din bca, caramida. Pentru pereti din beton se percepe o taxa suplimentara de 150 lei, TVA inclus.
 4. Racordarea centralei la conductele instalatiei de incalzire, conductele de apa rece si apa calda. Pretul mentionat mai jos pentru montaj este valabil pentru situatia in care instalatia de incalzire si cea de alimentare cu apa rece / apa calda exista deja, iar conductele sunt trase pana la locul de montaj al centralei noi. Daca aceste conducte sunt prezente in alta camera, se va pecepe un cost suplimentar pentru racordarea lor la centrala termica.
 5. Racordarea condensului la canalizare. In cazul in care nu este posibila scurgerea gravitationala a condesului, se impune instalarea unei pompe de condens. Nu este permisa scurgerea condensului direct la exterior deoarece exista pericolul de inghet.
 6. Proba de presiune a instalatiei si aerisirea radiatoarelor.
 7. Piesele de instalatii necesare pentru racordarea centralei nu sunt incluse in pret. Acestea vor fi platite separat.

Este necesara spalarea instalatiei inainte de instalarea unei centrale termice noi?

Este recomandat sa faci o spalare chimica a instalatiei de incalzire inainte de instalarea unei noi centralei termice.
Prin spalarea instlatiei de incalzire, se elimina reziduurile ramase de la realizarea instalatiei, uleiurile folosite la protectia anticoroziva a caloriferelor noi sau mizeria rezultata din coroziunea caloriferelor vechi.

Ce filtre trebuie instalate cand instalezi o centrala termica?

In primul rand, trebuie instalat un filtru ‘’ Y ‘’ pe returul instalatiei de incalzire si inca unul pe intrarea de apa rece in centrala.
Pentru o protectie superioara a centralei termice si a instalatiei este recomandata instalarea unui flitru magnetic pe returul instalatiei de incalzire.

Tarife instalare centrale termice

Montaj centrala termica pe gaz, max 35kW in Bucuresti si Ilfov500 lei
Montaj centrala termica pe gaz, max 70kW in Bucuresti si Ilfov700 lei
Montaj centrala termica electrica, max 28kW in Bucuresti si Ilfov400 lei
*Preturile pot varia in functie de complexitatea montajului (atunci cand instalarea centralei impune modificari in schema functionala a instalatiei). **Pentru cazane de putere mai mare, te rugam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.
 • viessmann
 • vaillant
 • ariston
 • immergas
 • Buderus
 • riello
 • protherm
 • hermann
 • sime