Incalzire in pardoseala

Vanzare si montaj sisteme de incalzire prin pardoseala

Avantajele sistemului de incalzire in pardoseala

Incalzirea prin pardoseala este solutia morderna si eficienta pentru incalzirea locuintelor.

Incalzirea cu pardoseala calda este mai economica decat incalzirea cu radiatoare deoarece utilizeaza agent termic cu temperatura redusa, ceea ce inseamna ca instalatia de incalzire prin pardoseala poate fi cuplata la surse de caldura eficiente energetic, cum sunt centralele termice cu condensare si pompele de caldura.

Din punct de vedere al confortului, incalzirea prin pardoseala asigura o distributie uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a camerei si o repartizare ideala a temperaturilor in plan vertical.

Consultanta, vanzare si montaj pentru sisteme Tece si Uponor

Te ajutam sa alegi sistemul de incalzire prin pardoseala in functie de particularitatile casei tale si de bugetul pe care il ai.

Iti punem la dispozitie solutia completa: proiectare, echipamente si materiale, montaj.

Ai acces la sisteme de incalzire prin pardoseala de top. Suntem instalatori parteneri TECE si UPONOR, care sunt printre cei mai cunoscuti producatori de astfel de sisteme si utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru fabricarea tevilor.

Ai garantie de 10 ani pentru sistemele de incalzire prin pardoseala instalate de noi, cu conditia ca sistemul sa fie realizat integral cu produse Tece/Uponor.

Ai garantia calitatii serviciilor. Toate lucrarile sunt executate de instalatori experimentati. Ele se efectueza in baza unui contract, primesti factura si ai garantie 24 luni pentru manopera.

Montaj sistem de incalzire prin pardoseala

Daca ai achizitionat un sistem de incalzire prin pardoseala si ai nevoie de montaj contacteaza-ne pentru o oferta de pret pentru manopera.

Iti asiguram instalarea sistemului de incalzire prin pardoseala cat si automatizarea sistemului (conexiuni pentru termostate, actuatoare, grup pompare, conexiuni la automatizarea centralei termice).

Iti stam la dispozitie si cu servicii de:

Contacteaza-ne


    Call Now Button
    Solicită programare